COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

Onze diensten

Als het aankomt op het kiezen van een stucadoor voor het vernieuwen van uw woning, zal kwaliteit stukadoorswerk bouwen op vertrouwen. Het werken met een professioneel is een absulote must. Met meer dan 10 jaar ervaring in de stukadoorsbranche en gefocust op klanttevredenheid kunt uw terecht bij ons voor al uw stuc of schilderwerk. Altijd op tijd en binnen uw bugdet.

Stuc Discounter heeft bewezen resultaten voor het instellen van uitzonderlijke normen in kostenbeheersing, planning en oplevering. Wij hebben de ervaring die ons een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van anderen in ons vakgebied

Snel een gemiddelde overzicht van uw stuc en schilderwerk ?

Opmeten en vrijblijvende offerte€0 gratis
Afplakken woning€0 gratis (bij wit latex)
Stucwerk wanden/plafonds€8 - €20 per m2
Latex spuiten wanden en plafonds€6 - €15 per m2
Uurloon stucadoor€ 25 - € 60

WAAROM DE STUC DISCOUNTER

In onze jarenlange ervaring in de nieuwbouwsector hebben wij de woningen van honderden tevreden klanten afgewerkt. Wij hebben alles gezien en meegemaakt. We zullen ook uw woning de juiste straling geven door middel van een super gladde afwerking zowel voor muren als plafonds. Uw wensen zullen wij samen bereiken.

 • Financiële verantwoordelijkheid voor onze klanten
 • Beste kwaliteit en vakmanschap
 • Snelle oplevertijden
 • Hoge standaard kostenbeheersing voor de klant
 • Stucwerk geschikt voor uw budget
 • Klantvriendelijk en meedenkend

FAQ

 • Kan stucadoren niet goedkoper ??

  Wij maken dat mogelijk voor u. We maken optimaal gebruik van de huidige machines en dat scheelt veel tijd en geld zowel voor de klanten en de stukadoors, een WIN-WIN situatie.

 • Hoe lang duur het stucwerk ?

  In een nieuwbouwwoning van 3 verdiepingen zijn wij vaak binnen 5 werkdagen klaar met het stucwerk. Natuurlijk speelt ook de wensen van de klanten hier een grote rol

 • Wat kost het stucadoren ?

  De gemiddelde prijzen van stucwerk variëren vanaf € 8,- per m2 tot zelf € 30,- voor dik raapwerk. Natuurlijk scheelt het in de prijs indien uw wanden en plafonds behangklaar zijn en maar een dun laagje van een paar mm genoeg is.

© Copyright 2020 Theme by StucDiscounter